Dalsjöfors lanserar ätfärdiga spareribs

Dalsjöfors utökar sitt sortiment med året runt ätfärdiga spareribs som tillagas sousvide, kommer tillsammans med en glaze med smak av bourbon.

Dalsjöfors har tradition av svenskt kött och gediget hantverk sedan 1911 med ett brett sortiment som håller hög kvalitet. Nu lanseras Santa Fe Ribs, kryddad med typiskt amerikanska smaker från Santa Fe i New Mexiko.. En produkt med tydlig smak av kummin och koriander med en söt rökig glaze som passar utmärkt med en grillad majskolv, frasiga pommes eller kryddstarka, vita bönor.

– I Sverige pekar trenden att vi grillar mer och även året runt, samtidigt som konsumentens krav på kvalitet och smakupplevelse ökar. Santa Fe Ribs är klar att tillagas antingen i ugn eller på grillen och har en smak som kommer att förhöja både matupplevelsen och sällskapet, säger Louise Stenberg, marknadschef KLS Ugglarps.

Förpackningen består av 1 500 gram revben tillsammans med en pre-packad 100 grams glaze i påse, med smak av bourbon. En noggrant anpassad mängd glaze som gör att konsumenten undviker onödiga inköp, allt för att minska matsvinnet.

Pressmeddelande: Dalsjöfors