Ica Liljeholmen bäst i landet på kött och chark

ICA Kvantum Liljeholmen

Ica Kvantum Liljeholmen har landets bästa Kött- och charkuteriavdelning, det stod klart vid Årets Dagligvarugala.

Totalt utsågs vinnare i 20 olika klasser vid Dagligvarugalan 2019 som genomfördes i Blå hallen, Stockholms stadshus och i regi av Fri Köpenskap. Det allra finaste priset hamnade på Gotland genom Stora Coop i Visby som det närmaste året kan titulera sig Årets Butik.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse och det största jag upplevt. Men det hade aldrig varit möjligt om vi inte hade över hundra engagerade medarbetare som jobbar stenhårt 365 dagar om året, säger Markus Wahlgren, butikschef på Stora Coop Visby.

Även Ica Kvantum Liljeholmen som utsågs till bästa Kött- och charkuteriavdelning fick anledning att känna stolthet under galan. Juryns motivering till utmärkelsen löd: ”Årets Kött- och charkuteriavdelning har en imponerande kvalitet, höjd och bredd i allt från volym till detaljer. Kunnig personal arbetar modernt, med sortiment som känns rätt i tiden och med recept som drar nytta av rådande trender där råvara, kunskap och atmosfär får ta plats. Butiken går bort från det fabriksstyckade och industripackade och exponerar maten med saluhallskänsla.”