Styckmästarn får ny vd

David Zackrisson har utsetts till ny vd för Göteborgsföretaget Styckmästarn i Gamlestan AB.


David Zackrisson kommer närmast från Atria där han varit verksam inom produktutveckling och processoptimering de senaste två åren. Innan dess var han drift- och kvalitetschef på Styckmästarn under fem år. Innan tiden på Styckmästarn har David haft ledande positioner hos Signal Andersson och Bröderna Nilsson.
– Jag är glad över att välkomna David Zackrisson tillbaka till Styckmästarn. Han är en mycket varm person med bred kompetens och djup förståelse för hur vår organisation fungerar. Han har en stark drivkraft för att växa och utveckla. David är rätt person för att leda Styckmästarns team framåt, med fortsatt kundnytta i fokus, säger Daniel Wahlgren, ägare till Styckmästarn i Gamlestan AB.
– Jag är mycket glad över att återigen bli en del av Styckmästarn och ser fram emot att leda teamet. Företaget har haft en otrolig utveckling under ett antal år och jag ser stor potential till att växa ytterligare. Styckmästarn har en fast plats i mitt hjärta, säger David Zackrisson.
David tillträder ersätter Fredrik Andersson som meddelat sin avgång som vd.