ICA sponsrar Smaka på Stockholm

ICA går in som sponsor och officiell matleverantör till Matfestivalen Smaka på Stockholm som äger rum i Kungsträdgåren den 1-6 juni. Där samlas även de främsta aktörerna inom foodtech i Stockholm för att diskutera framtida matinnovationer och hur man kan producera mat på ett mer hållbart och hälsosamt sätt med hjälp av ny teknik.

– För att klara de samhällsutmaningar vi står inför inom klimat och hälsa behövs fler innovativa lösningar. Foodtech är ett spännande område som kommer möjliggöra nya metoder att ta fram mat på ett mer hållbart och hälsosamt sätt. Vi hoppas på många intressanta samtal och insikter under Smaka på Stockholm, säger Anders Svensson, vd i ICA Sverige.

Parallellt med Smaka på Stockholm genomförs även den internationella matkonferensen Sweden FoodTech – The Big Meet. Det är den första större konferensen i Sverige på temat framtidens matsystem, med ett särskilt fokus på hälsa, nya matprodukter och urbana matsystem.