Wipak vann dubbelt i Tyskland

Förpackningsföretaget Wipak hade stora framgångar vid tävlingen German Packaging Awards 2017. Wipak segrade i kategorin Hållbarhet med sitt förpackningskoncept ClimateNeutral och tog även hem förstapriset i kategorin Förpackningsmaskiner för den banbrytande, nya bläckstråletekniken ProDirect.
German Packaging Awards som får stöd från det tyska förbundsministeriet för näringsliv och energi, är en av de mest prestigefyllda utmärkelserna inom förpackningsindustrin i Europa. I år var totalt 195 förpackningskoncept anmälda från tolv olika länder, men Wipak Group lyckades än en gång övertyga expertpanelen om sin innovativa förmåga.
– Under de senaste åren har vi fokuserat på utveckling av fräscha och hållbara förpackningskoncept och ny teknik som haft mycket stor inverkan på sektorn. Vi är mycket glada över att det här arbetet uppmärksammas på det här sättet, säger Patrick Verhelst, försäljningschef på Wipak Group.