Nybergs Deli förstärker

Nybergs Deli har gjort två nya rekryteringar till sin företagsledning, ny styrelseordförande är Göran Ydstrand och ny vd Joakim Inaeus. Göran Ydstrand har arbetat för IKEA i 28 år, bland annat som Sverige-chef. Joakim Inaeus har tidigare bland annat varit vd för Annas pepparkakor i 15 år.

– Våra framgångar bygger på utveckling av kvalitetsprodukter till bra priser inom kött. I och med att vi kommer att fortsätta verka i mat- och proteinbranschen under överskådlig tid så öppnar det upp helt nya möjligheter och nya marknader. Sortimentsutveckling och försäljning kommer att vara grunden för vår tillväxt och Göran och Joakim kommer att tillföra viktiga erfarenheter, säger Christer Andersson. Han äger och driver idag Nybergs Deli tillsammans med brodern Niklas Söderlind och kusinen Katarina Hellsén Jarvin.

 

Fakta Nybergs Deli

Ägare: Niklas Söderlind, Christer Andersson, Katarina Hellsén Jarvin

Omsättning 2016: 460 miljoner

Tillväxt 2007–2016: 129 procent (ökning av omsättning)