En riktig Svensson vd för Ingelsta Kalkon

Jörgen Svensson har utsetts till ordinarie VD för Ingelsta Kalkon efter att under cirka ett år varit tillförordnad VD.

– Ingelsta Kalkon är ett fantastiskt företag med en stor potential, säger Jörgen Svensson i ett pressmeddelande. Det proteinrika vita kalkonköttet visar en fortsatt god försäljningsökning, vi har en kontinuerlig innovationsprocess och kommer att lansera flera nya, spännande kalkonprodukter den närmaste tiden.

Jörgen Svensson har arbetat på Ingelsta Kalkon sedan 2012, då han anställdes som affärsområdeschef för extern försäljning, och företaget har under denna period ökat försäljningen betydligt. Tidigare har Jörgen bland annat haft ledande försäljningspositioner inom Nestlé och Malaco/LEAF. Ingelsta Kalkon är ett bolag i Blentagruppen.