Hälsingestintan byter vd

Mats Markgren har rekryterats som ny vd för Hälsingestintan AB. I slutet av februari förra året klev delägaren Henrik Viken in som vd efter att grundaren Britt-Marie Stegs klivit av posten för att istället fokusera mer på affärsutveckling. Mats Markgren har tidigare jobbat för Scan, Kronfågeln och Coop och har den senaste tiden varit marknads- och försäljningsdirektör för Atria Meat.
– Jag har följt Hälsingestintans resa på avstånd sedan starten för knappt 20 år sedan. Det sätt man lyckats kombinera god djuromsorg med hög köttkvalitet är något jag alltid beundrat hos Hälsingestintan och är något jag själv brinner väldigt mycket för. Det är med stor ödmjukhet jag ser fram emot att leda och bidra till den fortsatta resan framåt, säger Mats Markgren.

– Nu ska vi växa och växla ut allt det fina vi gör. Jag är otroligt stolt och glad att vi nu får Mats Markgren som vd. Han är väl kvalificerad och kommer att ta oss framåt på ett utmärkt sätt, säger Britt-Marie Stegs.