Jakobsdals ändrar i ägandet

Jakobsdals charkuteris tre delägare: Annika Plantoft (marknadschef), Hans Pettersson (produktutvecklare) samt Magnus Pettersson (försäljningschef).

Familjeföretaget Jakobsdals charkuteri i Göteborg är på väg att genomföra förändringar av ägande. Bolagets vd Maria Skårberg och fabrikschefen Susanne Tinér lämnar bolaget vilket gör att Magnus Pettersson (försäljningschef), Annika Plantoft (marknadschef) och Hans Pettersson (produktutvecklare) står kvar som de tre delägarna i företaget.
– Jag och mina syskon, Hans och Annika, är väldigt glada och stolta att familjeföretaget Jakobsdals charkuteri lever vidare i samma anda tillsammans med alla våra fantastiska medarbetare, säger försäljningschefen Magnus Pettersson.
Jakobsdals har nu påbörjat rekrytering av både ny vd och produktionschef.
Tills dess att nya vd:n är på plats tar ekonomichefen Louise Hedström över som tillförordnad vd, meddelar Jakobsdals. Jakobsdals har idag omkring 100 anställda och omsatte drygt 250 miljoner kronor enligt senaste årsredovisningen.