Coop sänker priser på kött och chark

Coop fortsätter att pressa priserna i sina butiker. Härnäst står ett antal kött- och charkprodukter på tur. 

– Ända sedan tidigt i våras har vi intensifierat satsningen på bättre priser för våra 3,9 miljoner medlemmar. Även om många talar om att ljusare tider är att vänta framöver kan vi konstatera att tuffa tider fortfarande råder, med ett ekonomiskt klimat där många kämpar på och räknar varje krona. Vi vill ta vår del av ansvaret i arbetet vi alla behöver göra tillsammans för att få ner inflationen. Att fortsätta sänka priserna på vardagsfavoriter, relevanta för våra medlemmar, är ett sätt. Vi hoppas det uppskattas och förenklar vardagen något, säger Marie Nygren, vd Coop Sverige.

Varorna som får sänkt medlempris under veckorna 5-10 gäller bland annat kött- och charkprodukter som ribs, nötfärs, kebab, fläskytterfilé, hamburgare korv och smörgåspålägg, men även mejeriprodukter som gräddfil, crème fraiche och ost. De sänkta priserna gäller på samtliga Coop och Stora Coop, och produkterna hittas under de egna varumärkena Coop, Änglamark och Xtra.