Avtal om hamburgare förlängs

Streetfood-kedjan Bastard Burgers förlänger avtalet med Martin & Servera. Bolagen har samarbetat sedan Bastard Burgers öppnade 2016.

– Vi har haft en bra relation med Martin & Servera sedan vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016. Det har varit avgörande för valet att förlänga samarbetet. De har genom hela samarbetet visat stort engagemang, hög flexibilitet och god service. Nu när vi har ett fyrtiotal restauranger och offensiva expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera som samarbetspartner. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara Kedjans koncept har kvalitet som ledord, rötterna i Norrland och hämtar inspirationen från New York.  Allt kött kommer från norrländska gårdar och det finns en vegansk meny som på vissa enheter står för ungefär en tredjedel av försäljningen.

– Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard Burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, säger Maria Jonsson, försäljningschef på Martin & Servera Restauranghandel.

Trots coronapandemin som slår hårt mot restaurang- och besöksnäringen växer Bastard Burgers, de senaste året har kedjan öppnat nya restauranger i Sverige, Norge, Finland och New York.