Thornberg ny vd på KLS Ugglarps

Viktor Thornberg blir ny vd på KLS Ugglarps

Viktor Tornberg utses till ny vd på KLS Ugglarps och tillträder den 1 mars 2022. Han efterträder Jonas Tunestål som i samband med detta lämnar bolaget. 

Viktor Thornberg har varit Vice President Commercial Operations i bolaget sedan 2017. 

 – Det är med stor glädje och tillförsikt som jag ger uppdraget att leda denna fina verksamhet till Viktor, säger Jais Valeur, styrelseordförande KLS Ugglarps och CEO Danish Crown. KLS Ugglarps har haft en fantastisk utveckling under senaste åren. Tillsammans med svenska lantbrukare och kunder har bolaget levererat innovationer som driver svensk livsmedelsproduktion starkt framåt. Jag ser fram emot att följa hur nya satsningar, investeringar och samarbeten fortsätter under Viktor Thornbergs ledarskap. 

 – I min nuvarande roll som ansvarig för den kommersiella verksamheten på KLS Ugglarps, har jag haft förmånen att tillsammans med våra duktiga produktutvecklare och vår säljorganisation, bygga upp ett lönsamt och hållbart erbjudande inom svensk köttråvara och inom chark och färdigmat, säger Viktor Tornberg. 

– En stark och stabil svensk köttproduktion är fundamentet för att vi ska fortsätta resan mot ett ledande matföretag där det svenska proteinet utvecklas och ger nya härliga smakupplevelser till våra måltider. Det ska bli en väldigt spännande resa som jag ser mycket fram emot att göra tillsammans med våra medarbetare, våra kunder och våra lantbrukare.