Hoppa till innehåll

Kött och charkbranschens egna tidning

  • Hem
  • Läs tidningen
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Annonsera i Kött & Chark
  • Prenumerera
  • Chark-SM
Föregående bild
Nästa bild

Oktoberfest 10

Publicerat den 6 oktober, 2017 Full storlek 2362 × 1886

Inläggsnavigering

Publicerat iMingelbilder från Oktoberfest!

Sök

Annons

Högskolan i Kristianstad är Chark-SMs nya samarb Högskolan i Kristianstad är Chark-SMs nya samarbetspartner och har ansvarat för bedömningen av dryga 500 tävlingsprodukter. Sugen på en ny utbildning? Kanske Gastronomiprogrammet kan vara något för dig!

Gastronomiprogrammet är en treårig högskoleutbildning för dem som är intresserade av en spännande karriär som produkt- eller måltidsutvecklare, i kvalitets- och utvecklingsfunktioner, som livsmedelsinspektör eller #matochdryckeshantverk . Utbildningen ges i form av föreläsningar, seminarier, praktisk träning i mathantverk och innovativ förmåga, självstudier och projektarbeten, samt studiebesök och gästföreläsningar. Studierna kombinerar teori med praktisk tillämpning, skapande inslag och experimentella övningar under ledorden hantverk, vetenskaplighet, hållbarhet och kreativitet. 

#livsmedelsproduktion #köttochcharkuteridagarna #charksm #högskolanikristianstad #måltidsutvecklare #produktutvecklare #Livsmedelsinspektör #livsmedelsinspektör
Fyra vassa styckare ställer upp i årets Styckar- Fyra vassa styckare ställer upp i årets Styckar-SM och mycket talar för att det kommer bli en jämn tävling. Dagsform och tävlingsnerver kan komma att avgöra årets tävling. Heja fram din favorit på plats!

🐖 Amir Alic, KLS,
🐷Mikael Pedersen, Scan
🐽Måns Johansson, MOAB
🐖Per Jansson, Dahlbergs Kött

Landsbygdsminister Peter Kullgren inviger Styckar-SM 2024 och delar ut pris till vinnare under kvällens bankettmiddag.⭐🐖🎉🏆

Vi ses torsdag 17/10 klockan 16-17 på Teaterscenen i Slagthuset, Malmö!

Anmälan stänger i IDAG (10/10) – säkra din plats nu!
👉 https://lnkd.in/deruPAah

#KöttCharkuteridagarna #Automation #Effektivisering #Hållbarhet #StyckarSM #Förpackningsseminarium #CharkSM #StyckarSM
Exklusiv förhandsvisning av årets stora trendspa Exklusiv förhandsvisning av årets stora trendspaning för mat, måltider och dryck
Lennart Wallander, VD på Food & Friends bjuder på förhandsvisning av årets stora trendspaning för mat, måltider och dryck. Alla som hugger en stol får med sig en bok hem som sammanfattar trendspaningen.

Inspiration- och trendföreläsning sponsras av Kött & Charkuteridagarnas partner Multivac.

Vi ses på konferensen under Kött & Charkuteridagarna i Malmö 17 oktober!

Anmälan stänger idag (10/10) – säkra din plats nu!
👉 https://lnkd.in/deruPAah

#KöttCharkuteridagarna #Automation #Effektivisering #Hållbarhet #StyckarSM #Förpackningsseminarium #CharkSM #StyckarSM #multivac
Möt branschens toppnamn på konferensen 17 oktobe Möt branschens toppnamn på konferensen 17 oktober! Sista anmälningsdag idag!!

En av våra huvudtalare är Mats Heljestrand, Kategorichef Kött på ICA Sverige AB. Mats kommer att dela med sig av insikter om ICA:s fortsatta höga efterfrågan på kött och charkuterier – med fokus på svenskt kött. Han deltar i vårt avslutande Marknadspass med temat "Marknad i fokus: Går vi mot bättre tider?", där han får sällskap av fler branschprofiler som ger oss viktiga framtidsspaningar. 🥩🛒🐖

Marknadspasset bjuder även på:

🛒 Carl Eckerdal, Chefekonom på Livsmedelsföretagen: Är vi på väg ur de tuffa tiderna
🥩 Caroline Uddström, Sales Director Advanced Analytics Nordics, och Mette Berggren, Senior Sales Consultant Advanced Analytics Sweden: Lägger vi mer kött på tallriken framöver?

Anmälan stänger i morgon IDAG – säkra din plats nu!
👉 https://lnkd.in/deruPAah

#KöttCharkuteridagarna #Automation #Effektivisering #Hållbarhet #StyckarSM #Förpackningsseminarium #CharkSM #StyckarSM
Vill du veta vad morgondagens krav på hållbarhet Vill du veta vad morgondagens krav på hållbarhet är? 
Hållbarhetsfrågor är centrala genom hela konferensen torsdag 17 oktober, och vi ser fram emot att lyfta fram konkreta exempel och inspiration för branschen. 

Ulrika Norvell, Hållbarhetsansvarig, KCF inleder hållbarhetspasset med insikter från KCF väsentlighetsanalys och berättar hur vi kan stötta företag i hållbarhetsarbetet. Därefter tar Nicklas Amelin, EU-expert, Livsmedelsföretagen över scenen och spanar om vad som händer med Farm to Fork och EU:s gröna giv efter valet?

Hållbarhetspasset avrundas med panelsamtal:

🍀 Elina Matsdotter, Hållbarhetschef, Scan Sverige AB
🍀 Mattis Bergquist, Hållbarhetschef, Coop Sverige
🍀 Emelie Hansson, Hållbarhets- och kvalitetschef, Martin & Servera
🍀 Märta Jansdotter Aguirre, VD, Gröna gårdar AB

Anmälan stänger i morgon (10/10) – säkra din plats nu!
👉 https://lnkd.in/deruPAah

#KöttCharkuteridagarna #Automation #Effektivisering #Hållbarhet #StyckarSM #Förpackningsseminarium #CharkSM #StyckarSM
En av konferensens höjdpunkter är "Automation & En av konferensens höjdpunkter är "Automation & Effektivisering för konkurrenskraft". Dennis Brandborg Nielsen från Danish Meat Research Institute understryker vikten av automation:

"Automation inom köttindustrin är nödvändigt för framtidens produktion. Genom att integrera digitalisering och AI skapar vi smartare, effektivare och mer hållbara produktionsmetoder."

Även Lars-Gustaf Gustafsson från RISE Research Institutes of Sweden är med på "Automation & Effektivisering för konkurrenskraft". Han kommer dela insikter om hur företag kan eliminera slöseri och optimera sina processer för en hållbar utveckling:

"Åhörarna kan förvänta sig konkreta metoder och insikter om hur de kan optimera sina processer för en hållbar utveckling och ökad konkurrenskraft."

Efter konferensen går vi alla in till Teaterscenen, Slagthuset Malmö där Styckar-SM 2024 kommer att avgöras. ✨

Anmälan stänger i morgon (10/10) – säkra din plats nu!
👉 https://lnkd.in/deruPAah

#KöttCharkuteridagarna #Automation #Effektivisering #Hållbarhet #StyckarSM #Förpackningsseminarium #CharkSM #StyckarSM
Torsdag 17 oktober invigs både branschmässan och Torsdag 17 oktober invigs både branschmässan och konferensen av landshövdingen i Skåne län, Anneli Hulthén. För första gången arrangeras Kött & Charkuteridagarna utanför Göteborg, och Anneli Hulthén lyfter betydelsen av Skånes roll för livsmedelsindustrin:

"Det är glädjande att valet föll på Malmö när Kött & Charkuteridagarna för första gången anordnas utanför Göteborg. Skåne län är ett viktigt centrum för livsmedelsindustrin och jag är säker på att dessa dagar kommer skapa värdefulla möten mellan olika aktörer som är verksamma inom branschen."

Anmälan stänger i morgon (10/10) – säkra din plats nu!
👉 https://lnkd.in/deruPAah

Bild: Martina Holmberg / TT
#KöttCharkuteridagarna #Automation #Effektivisering #Hållbarhet #StyckarSM #Förpackningsseminarium #CharkSM #StyckarSM
🎤 Producentansvaret – för förpackningar 202 🎤 Producentansvaret – för förpackningar 2024
Med Carina Manestam, Kundansvarig, Näringslivets Producentansvar

✨ "Att välja rätt förpackningsmaterial kan sänka förpackningsavgifterna samtidigt som det hjälper dig att uppfylla lagstiftningen. Låt oss ta kliv mot ett mer cirkulärt samhälle!" – Carina Manestam 🌱♻️

📅 Välkommen till en eftermiddag som täcker allt från smarta och klimateffektiva förpackningar till en genomgång av den nya förpackningsförordningen. Missa inte denna möjlighet att få insikter om producentansvar för förpackningar och hur vi alla kan bidra till att öka återvinningen i hela kedjan.

Övriga talare under seminariet: 
• Mats Jeppsson, Emballator: 📊 Lagstiftning & trender
• Henrik Pålsson, Lunds universitet: 🌍 Klimateffektiva förpackningar
• Erik Månsson, Innoscentia: 🤖 Framtidens smarta förpackningar
• Marie Malmberg Lavsen, Packbridge: 🔑 Samarbete för omställningen
• Andre Hindersson, Designkontoret Silver: 🛒 Förpackningar som säljer

🗓️ När? 16 oktober, Slagthuset, Malmö
🍽️ Avsluta dagen med mingelmiddag i branschutställningen!

📍 Anmäl dig nu – sista anmälningsdag är 10 oktober!
🔗 Länk till anmälan i kommentarer

#Förpackningar #Producentansvar #KlimatsmartaFörpackningar #KöttOchCharkuteridagarna #CircularEconomy #Förpackningsseminariet
Möt branschens toppnamn på Kött & Charkuteridag Möt branschens toppnamn på Kött & Charkuteridagarna den 17 oktober i Malmö!

En av våra huvudtalare är Mats Heljestrand, Kategorichef Kött på ICA Sverige AB. Mats kommer att dela med sig av insikter om ICA:s fortsatta höga efterfrågan på kött och charkuterier – med fokus på svenskt kött. Han deltar i vårt avslutande Marknadspass med temat "Marknad i fokus: Går vi mot bättre tider?", där han får sällskap av fler branschprofiler som ger oss viktiga framtidsspaningar. Marknadspasset bjuder även på:

Carl Eckerdal, Chefekonom på Livsmedelsföretagen: Är vi på väg ur de tuffa tiderna? 📊

Caroline Uddström, Sales Director Advanced Analytics Nordics, och Mette Berggren, Senior Sales Consultant Advanced Analytics Sweden: Lägger vi mer kött på tallriken framöver? 🍽️

Utöver marknadspasset erbjuder dagen flera spännande programpunkter:

🔧 Automation & Effektivisering för konkurrenskraft

Dennis Brandborg Nielsen, Centerchef, Danish Meat Research Institute: Varför jobba med automation? 

Lars-Gustaf Gustafsson, Produktionslyftet: Produktionseffektivisering – vad är slöseri och hur påverkar det företagens utvecklingsmöjligheter? 

🌍 Morgondagens krav på hållbarhet

Nicklas Amelin, EU-expert, Livsmedelsföretagen: Vad händer med Farm to Fork och EU:s gröna giv efter valet? 

🌱Panelsamtal med:

Mattis Bergquist, Hållbarhetschef, Coop Sverige 

Elina Matsdotter, Hållbarhetschef, Scan Sverige AB 

Emelie Hansson, Hållbarhets- och kvalitetschef, Martin & Servera 

Märta Jansdotter Aguirre, VD, Gröna gårdar AB

✨ Inspiration- och trendföreläsning

Lennart Wallander, VD på Food & Friends: Exklusiv förhandsvisning av årets stora trendspaning för mat, måltider och dryck. 

Missar du detta? Nej, det här är ett event du inte får missa om du arbetar inom kött- och charkuteribranschen!

🗓 När? 17 oktober 2024

📍 Var? Slagthuset Malmö 

Sista anmälningsdag är redan nu på torsdag, 10 oktober! Anmäl dig här

Vi avslutar dagen med den spännande finalen i Styckar-SM 🔪 och en festlig bankettmiddag med prisutdelning i Chark-SM 🏆 och Styckar-SM 🎉.

Säkra din plats nu!

#KöttCharkuteridagarna #ICA #Livsmedelsbranschen #Automation #Hållbarhet #Mattrender #Marknad #StyckarSM #ICA
Jag går inte dit bara för att vara med, utan jag Jag går inte dit bara för att vara med, utan jag satsar så klart på att vinna! Jag har alltid haft mentaliteten att vilja satsa på att vara den bästa, så det passar mig att tävla i detta, säger Mikael Pedersen (Styckare på Scan) på frågan om vad han tror om sina chanser i Styckar-SM.

Läs mer om hur Mikael förbereder sig inför Styckar-Sm näst vecka i tidningen Mål och Medel.🐖🐖🐖🐖🐖

https://malochmedel.se/2024/10/03/mikael-ska-stycka-en-halv-gris-pa-sm-jag-satsar-sa-klart-pa-att-vinna/ #StyckarSM #KöttCharkuteridagarna #CharkSM #Köttbranschen #livsmedelsproduktion #KöttochCharkuteridagarna #KöttCharkbranschen
🎉 Anmäl dig till höjdpunkten på Kött & Char 🎉 Anmäl dig till höjdpunkten på Kött & Charkuteridagarna – Bankettmiddagen den 17 oktober! 🎉

Den stora finalen på Kött & Charkuteridagarna 2024 är vår spektakulära Bankettmiddag – en kväll full av fest, prisutdelningar och oförglömlig underhållning! 🏆✨

Vi kommer att kora de svenska mästarna 2024 i Chark-SM och den stolta vinnaren i Styckar-SM, där branschkollegor, leverantörer och nyckelpersoner samlas för en kväll fylld av god mat, prisutdelningar och en hel del glädje!

Kvällens konferencier
Vi är glada att välkomna ingen mindre än Johan Wester, känd från SVT
Hipp Hipp och På spåret, som kommer att leda kvällen med sin varma humor. 🎤 Med sin erfarenhet och charm kommer Johan garanterat att skapa en kväll vi sent kommer att glömma!

Kvällens underhållning
Höj stämningen och gör dig redo för en kväll fylld av dans och hits med Mack 5, som gjorde succé på Chark-SM 2022. Denna gång har de med sig musikalartisten och sångerskan Julia Ingvarsson. Från pop och rock till schlagers – det blir garanterat en festkväll med musik som alla kan sjunga med i! 🎶💃🕺

🌟 Bankettmiddagen är öppen för alla inom kött- och charkuteribranschen! 🌟
Med över 400 deltagare, 100 charkföretag och 50+ av branschens viktigaste leverantörer är detta ett fantastiskt tillfälle att knyta nya kontakter och nätverka med kollegor i branschen.

Missa inte chansen att vara med – säkra din plats redan idag!

📅 Sista anmälningsdag: 10 oktober
💼 Anmäl dig nu och bli en del av en kväll vi sent kommer att glömma!

#KöttCharkuteridagarna #Bankettmiddag #CharkSM #StyckarSM #Nätverkande #SvenskaMästare #Köttbranschen #Event
Hållbarhet går som en röd tråd genom Kött & C Hållbarhet går som en röd tråd genom Kött & Charkuteridagarna och har även fått en helt egen programpunkt "Morgondagens krav på hållbarhet" under heldagskonferensen torsdag 17 oktober.💚💚💚

- Jag ser fram emot att inleda hållbarhetspasset på Kött & Charkuteridagarna med insikter från KCF väsentlighetsanalys, och hur vi kan stötta företagen i deras hållbarhetsarbete. Därefter kommer Nicklas Amelin, EU-expert på Livsmedelsföretagen, att ge sin spaning om framtidens EU-politik kring hållbara livsmedelssystem och Farm to Fork-strategin. Det blir ett spännande panelsamtal där vi tillsammans med Mattis Bergquist från Coop Sverige, Elina Matsdotter från Scan Sverige AB, Emelie Hansson från Martin & Servera, och Märta Jansdotter Aguirre från Gröna gårdar AB diskuterar köttets roll i en cirkulär livsmedelsproduktion, samt hur vi kan minska klimatpåverkan från produktionen. Hållbarhetsfrågor är centrala genom hela konferensen, och vi ser fram emot att lyfta fram konkreta exempel och inspiration för branschen, säger Ulrika Norvell, hållbarhetsansvarig på Kött och Charkuteriföretagen i Sverige.

Vilka frågor vill du att panelen svarar på?🍀

Vi ses på Kött & Charkuteridagarna på Slagthuset Malmö 16-17 oktober!

hashtag#KöttochCharkuteridagarna hashtag#CharkSM hashtag#StyckarSM hashtag#livsmedelsproduktion hashtag#klimatpåverkan hashtag#hållbarhetsfrågor hashtag#FarmtoFork hashtag#livsmedelssystem
Jag ser fram emot att få samtala om hållbarhet. Jag ser fram emot att få samtala om hållbarhet. Jag upplever att den yttre bilden av branschen är att vi inte bryr oss om frågan, medan den tas på stort allvar internt, säger Märta Jansdotter Aguirre, VD på Gröna Gårdar.

Märta är en av våra fyra panelister i hållbarhetspasset på konferensen under Kött & Charkuteridagarna 17 oktober i Malmö. Möt henne och våra tre andra panelister i en spännande debatt:

💚 Mattis Bergquist, Chief sustainability Coop Sverige
💚 Elina Matsdotter, Hållbarhetschef, Scan Sverige AB
💚 Emelie Hansson, Hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen

 #hållbarhetsfrågor #köttochcharkuteridagarna #styckarsm #charksm #slagthusetmalmö #grönagårdar #grönagårdarskött
💬 "Kött & Charkuteridagarna är en avgörande 💬 "Kött & Charkuteridagarna är en avgörande mötesplats för branschen där vi lyfter fram hantverket, premierar kvalitet och diskuterar de viktiga framtidsfrågorna. Det känns också positivt att evenemanget nu flyttar runt i landet så att fler kan ta del av aktiviteterna. Att börja i matlandskapet Skåne känns helt naturligt."
– Lars Appelqvist, ordförande för Kött- och Charkuteriföretagen

✨ Nu är det dags för Kött & Charkuteridagarna 2024 – i Malmö! ✨

För första gången någonsin flyttar Kött & Charkuteridagarna från Göteborg till Malmö, och vi ser fram emot att välkomna branschen till anrika Slagthuset den 16-17 oktober. Med både Chark-SM och Styckar-SM på programmet blir dessa två dagar en unik möjlighet att träffas, inspireras och diskutera framtidens möjligheter.

🏆 Här samlas hela den svenska kött- och charkindustrin för att nätverka, stärka konkurrenskraften och fira det bästa av hantverk och kvalitet.

🔗 Missa inte årets viktigaste händelse för dig som är verksam i branschen – säkra din plats redan idag!

#KöttCharkuteridagarna #CharkSM #StyckarSM #KöttCharkbranschen #Malmö2024 #Branschevent #Nätverkande
Genom konkreta och inspirerande exempel vill denna Genom konkreta och inspirerande exempel vill denna presentation belysa vikten av samarbete och ett holistiskt perspektiv, där förpackningen spelar en avgörande roll, i omställningen. Efter denna presentation ska det vara tydligt varför optimerade förpackningar spelar roll, varför kampen mot matsvinn förtjänar större insatser och hur beteendeförändringar i alla led är avgörande för ökad hållbarhet, säger Marie Malmberg Lavsen VD Packbridge.

Kom och lyssna till Marie som kommer prata om "Vägen framåt: Helhetsperspektiv & samarbete är nyckeln i omställningen!" under förpackningsseminariet på Kött & Charkuteridagarna eftermiddagen den 16 oktober i Malmö.

Övriga talare under förpackningsseminariet är:
- Mats Jeppsson, Innovation Manager Emballator: Lagstiftning och trender ⚖️📊
- Henrik Pålsson, Professor Förpackningslogistik, Lunds universitet: Klimateffektiva förpackningar – forskningsfront och innovation 🌍♻️
- Carina Jenny Manestam, kundansvarig Näringslivets Producentansvar, NPA: Producentansvaret – nu & i framtiden 🏢📑
- Andre Hindersson, CEO & Founding Partner Designkontoret Silver: Hur man kommunicerar med förpackningen i butik 🛒📢
- Erik Månsson, CEO Innoscentia AB. 🧠📦

Efter avslutat förpackningsseminarium avrundar vi kvällen med mingelmiddag i branschutställningen. 🍽️🥂

 #köttochcharkuteridagarna #charksm #livsmedelsförpackningar #styckarsm #förpackningsseminarium #slagthusetmalmö #förpackningar #packbridge
✨ Förhandsvisning av årets stora mattrender! ✨

Vill du veta vad framtiden smakar? 🥘🍴 Då ska du inte missa Kött & Charkuteridagarna den 16-17 oktober i Malmö!

🎤 Vi är stolta över att presentera Lennart Wallander från Food & Friends, som ger oss en exklusiv förhandsvisning av årets stora trendspaning inom mat, måltider och dryck. 🙌

"De senaste åren har våra matvanor präglats av lågkonjunkturen på flera sätt; vi har jagat låga priser, valt maträtter som påmint om lyckligare tider och tröstat oss med glass, godis och sötade drycker. När pendeln nu svänger mot ljusare tider så möter vi nytt sammansatt matlandskap. Vi vågar lämna tryggheten och börja experimentera. Vi kommer blanda det bästa från olika kök och prova nya smaker. Vi omvärderar bekanta produkter och lägger om våra måltidsrutiner. Och när de senaste årens mörka moln skingras så upptäcker vi frågor som legat begravda och nu måste besvaras." – Lennart Wallander

Och det blir bättre! Alla deltagare får Food & Friends trendbok att ta med sig hem, fullspäckad med inspiration, bilder och fördjupningslänkar! 📚💡

Missade vi att nämna att det är kostnadsfritt för alla som anmäler sig? 🎉

Programmet:
📅 16 oktober 14.30-17.30: Branschmässa, förpackningsseminarium & mingelmiddag 🍽️
📅 17 oktober 09.00-17.00: Branschmässa, konferens om hållbarhet, trender och automation, och självklart… Styckar-SM som invigs av landsbygdsminister Peter Kullgren! 🏆

🔗 Anmäl dig idag och säkra din plats på branschens största event! 🌟
hashtag#KöttCharkuteridagarna hashtag#MatTrender hashtag#FoodFriends hashtag#CharkSM hashtag#StyckarSM

Vi ses på Slagthuset Malmö !
- Jag ser fram emot att diskutera hur produktionse - Jag ser fram emot att diskutera hur produktionseffektivisering kan bidra till att förbättra både arbetsmiljö och företagsutveckling på Kött & Charkuteridagarna. Genom att identifiera och eliminera slöseri i produktionsprocesser kan företag frigöra resurser och skapa mer värdeskapande flöden. Åhörarna kan förvänta sig konkreta metoder och insikter om hur de kan optimera sina processer för en hållbar utveckling och ökad konkurrenskraft, säger Lars-Gustaf Gustavsson på Produktionslyftet.

Lars-Gustaf Gustavsson öppnar tillsammans med Dennis Brandborg Nielsen, Centerchef på Danish Meat Research Institute konferensen med ett Automations- & Effektiviseringspass torsdag 17 oktober på Slagthuset i Malmö.

Redo för effektivisering och automation? Varmt välkommen med din anmälan.

#köttochcharkuteridagarna #livsmedelsproduktion #charksm #styckarsm #livsmedelsproducenter #livsmedelsförsörjning #produktionseffektivitet #konkurrenskraft
Att möta kraven på minskad miljöbelastning samt Att möta kraven på minskad miljöbelastning samtidigt som vi optimerar transporteffektivitet och minimerar matsvinn är en utmaning. Med forskningsbaserade verktyg kan vi ta fram smartare förpackningslösningar som inte bara uppfyller lagkraven utan också driver innovation inom hela branschen, säger Henrik Pålsson.

Henrik Pålsson, Professor Förpackningslogistik på Lunds universitet pratar om "Klimateffektiva förpackningar - forskningsfront och innovation" på förpackningsseminariet under Kött & Charkuteridagarna 16 oktober på Slagthuset i Malmö.

Övriga talare under förpackningsseminariet är:
• Mats Jeppsson, Innovation Manager Emballator: Lagstiftning och trender ⚖️📊
• Erik Månsson, CEO, Innoscentia AB: Framtidens smarta förpackningar - är de redan här? 🌍♻️
• Carina Jenny Manestam, kundansvarig Näringslivets Producentansvar, NPA: Producentansvaret – nu & i framtiden 🏢📑
• Marie Malmberg Lavsen, VD Packbridge: Vägen framåt: Helhetsperspektiv & samarbete är nyckeln i omställningen! 🔑🤝
• Andre Hindersson, CEO & Founding Partner Designkontoret Silver: Hur man kommunicerar med förpackningen i butik 🛒📢

 #köttochcharkuteridagarna #charksm #styckarsm #förpackningsseminarium #livsmedelsförpackningar #lundsuniversitet #slagthusetmalmö
- Den nya förpackningslagstiftningen, PPWR, är o - Den nya förpackningslagstiftningen, PPWR, är omfattande och snårig att sätta sig in i. Det viktigaste som berör livsmedelsförpackningar kommer jag att belysa och där ingår exempelvis hur vi bör tänka kring design för återvinningsbarhet gällande plastförpackningar samt trender som lagstiftningen kan föra med sig, säger Mats Jeppson, Innovation Manager, på Emballator.

Mats Jeppson är en avvåra talare på förpackningsseminariet under Kött & Charkuteridagarna på Slagthuset i Malmö 16 oktober. Anmäl dig och kom dit!

#köttochcharkuteridagarna #charksm #livsmedelsproduktion #styckarsm #förpackningsseminarium #förpackningar #Emballator #livsmedelsförpackningar #ppwr #återvinning
- Vi ser fram emot att lyfta fram de viktigaste tr - Vi ser fram emot att lyfta fram de viktigaste trenderna som formar framtidens köttkonsumtion under Kött & Charkuteridagarna. Genom att analysera den ekonomiska situationen och dess påverkan på konsumenternas val, samt utvecklingen inom veganska alternativ och flexitariantrenden, kommer vi att ge en tydlig bild av vart marknaden är på väg. Att vara en del av detta samtal och knyta nya kontakter i branschen känns både spännande och betydelsefullt, säger Caroline Uddström, Sales Director Advanced Analytics Nordics och Mette Berggren, Senior Sales Consultant Advanced Analytics Sweden.

Caroline och Mette är två av talarna under marknadspasset på Kött & Charkuteridagarna på Slagthuset i Malmö 17 oktober. Rubriken på deras dragning är passande nog: Lägger vi mer kött på tallriken framöver?🥩🍖🥓

#köttochcharkuteridagarna #livsmedelsproduktion #charksm #styckarsm #köttkonsumtion #flexitarian
Ladda mer… Följ på Instagram
  • Hem
  • Läs tidningen
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Annonsera i Kött & Chark
  • Prenumerera
  • Chark-SM
Drivs med WordPress