Lite bilder från KCF:s vårkonferens

Det bjöd på intressanta talare, god branschstämning och kött från olika delar av världen när Kött- och Charkföretagen (KCF) den 30 maj höll sin årliga vårkonferens. För första gången genomfördes den i Slaktkyrkan som, från att tidigare ha varit ett tarmrenseri, numera fungerar som en modern konferens- och konsertlokal.

Ett 90-tal deltagare från hela branschen fanns på plats under dagen och bland talarna fanns HKScans nya vd Sofia Hyléen-Thoresson, Ica Sveriges kött- och charkansvariga Viktor Eriksson samt professorn och författaren Andreas Håkansson som på ett underhållande sätt berättade om sin bok Det ängsliga matsamhället. Vid den avslutande middagen serverade importföretaget Globe Foods bland annat det exklusiva och välmarmorerade Kobeköttet från Japan som de flesta av gästerna fick chansen att prova på för första gången.