Nytt nummer av Kött & Chark på väg

I dagarna kommer ett nytt nummer av Kött & Chark ut till alla prenumeranter och övriga mottagare av tidningen. Den här gången innehåller den bland annat en grundlig uppföljning av branschens stora och succéartade event, Kött & Chark-SM, som ägde rum i oktober i Malmö. Ett särskilt fokus ligger på den konferens och de seminarier som genomfördes och där experter delade med sig av sina kunskaper inom områden som förpackningar, hållbarhet, automation och produkteffektivisering.   

Tidningen har även gjort ett nedslag hos en av landets många butiker, Coop Nacksta i Sundsvall, för att ta reda på hur man där rustar sig inför julen och den höga efterfrågan på kött- och charkprodukter som högtiden medför. Ett annat spännande inslag handlar om YH Akademin som nu börjat erbjuda utbildningar inom kött och chark, mycket tack vare branschföretaget Protos på Gotland. Vi berättar också om hur det var på den populära förpackningsmässan Scanpack som även i år lockade gott om besökare och utställare. 

Detta och mycket mer kan du ta del av i nästa nummer av Kött & Chark, trevlig läsning! Har du förslag eller tips på ämnen du tycker vi borde spegla och skriva mera om under nästa år, maila redaktionen, bo.lindmark@kottchark.se. 

God Jul & Gott Nytt År!