Ny VD på Styckmästarn i Göteborg 

Daniel Wahlgren lämnar nu över vd-jobbet till Fredrik Andersson. 
Foto: Andreas Molin Svensson/Molin 

Fredrik Andersson blir ny VD på Styckmästarn i Gamlestan AB efter Daniel Wahlgren.

Fredrik Andersson har de senaste tre åren varit ansvarig chef på Vion Food Group i Sverige. Tidigare har han också jobbat nio år på HKScan Sverige i flera olika befattningar. Han är också agronom och har en MBA-examen från Göteborgs Handelshögskola.
– Det är ett spännande och utmanande uppdrag och jag är både förväntansfull och ödmjuk inför uppgiften. Styckmästarn är ett företag med gamla anor och med ett starkt varumärke och kompetenta medarbetare, jag ser en stor potential i verksamheten, säger Fredrik Andersson.
Styckmästarn i Gamlestan AB har funnits på Slakthuset i Göteborg sedan 1940-talet och var 1973 först i Sverige med centralt konsumentpackat kött. Daniel Wahlgren började arbeta på företaget redan som 16-åring och är sedan 2007 ägare och vd. 

– Fredrik Andersson har en mycket intressant profil och god kännedom om råvaran, produktion och marknaden. Det känns väldigt spännande och tryggt att få överlämna VD posten till en så pass kunnig och driven person.  säger Daniel Wahlgren.
Fredrik Andersson tillträder i mitten av februari 2019.