Finnvacum Sverige AB tar nästa steg

Joachim Petersén är vd för Finnvacum i Sverige AB och Christer Weckström är den finska koncernens vd.

Ännu ett av branschens företag är på väg att flytta ut från Slakthusområdet i Stockholm. Det här gången handlar det om maskin- och teknkföretaget Finnvacum Sverige AB 

Finnvacum Sverige AB har tagit ett nytt steg i den fortsatta utvecklingen. Från årsskiftet kommer företaget att bedriva sin verksamhet i nya lokaler i Bandhagen söder om Stockholm. Flytten går till en nybyggd fastighet som kommer att ge större lagerkapacitet, bättre ytor för serviceavdelningen samt nya kontor. 

– Orsaken till flytten är att våra nuvarande lokaler i Slakthusområdet är för små. Detta är ett resultat av flera års ökad försäljning av både förpackningsmaterial, process- och förpackningsmaskiner”. Flytten möjliggör för oss att i än större grad utveckla vår produkt, säger vd Joakim Petersén.

Finnvacum Sverige AB har de senaste fem åren gått från en omsättning på 29 miljoner svenska kronor till 72 miljoner.