Mästerkock ambassadör för Lönneberga

Gabriel Jonsson – Sveriges mästerkock 2019

Gabriel Jonsson – Sveriges mästerkock 2019 – är ny ambassadör för Atria Swedens varumärke Lönneberga. Han ska arbeta med matinspiration för hela Lönnebergas sortiment av pålägg, kyckling och korv.

– Det känns väldigt kul att få presentera Gabriel som ambassadör för Lönneberga. Vi ser framemot att tillsammans med honom lyfta våra produkter i recept som inspirerar och fungerar ivardagen, säger Lisa Tagesson, Brand Marketing Manager, Atria Sweden.

Att Lönneberga erbjuder även kyckling och korv är fortfarande nytt för många konsumenter, men med recept och tips från Gabriel Jonsson är tanken att konsumenterna ska få lära känna Lönnebergas produkter och få inspiration till att laga god mat som varken är svår eller tidskrävande, och som du enkelt skalar upp om ni blir fler.

– Det känns superkul för mig som länge haft Lönnebergas pålägg på mackan att nu få jobbamed hela sortimentet av pålägg, kyckling och korv. Vi delar inställningen att mat ska vara god, enkel och lustfylld och jag ser fram emot att få gå in i köket och sätta igång, säger Gabriel Jonsson.