God Jul & Gott Nytt År!

Nu stänger Kött & Chark nyhetsförmedlingen för i år. Ett stort tack till alla läsare, annonsörer och alla hårt arbetande producenter för året 2021. Tänk på att julskinka, köttbullar, prinskorv och syltor fortfarande ligger mycket högt upp på listan över vad svenskarna vill se på julbordet. När vi nu blickar framåt på 2022 är det med en from förhoppning om att samhället fortsätter resan mot att återgå till mera normala förhållanden. Branschen tar också sikte på det stora eventet Chark-SM som ska genomföras i slutet av oktober. Förberedelserna har redan satt igång och som tillverkare kan det vara värt är att redan nu börja fundera över vilka korvar, köttbullar, skinkor och annat man vill delta med i tävlingen där Sveriges bästa charkuterier utses. 

God Jul & Gott Nytt År!