Stefan Hagman ny Sverige-VD på Multicheck

Företaget Multicheck har utsett Stefan Hagman till ny vd för den svenska marknaden. 

Multicheck tillhandahåller innovativa lösningar inom vägning och inspektionsutrustning för bland annat läkemedels- och livsmedelsindustrin. Stefan Hagman har lång erfarenhet från branschen och kommer senast från en tjänst som försäljningschef på Scanvaegt Systems. På Multicheck kommer han att fokusera på att ta Sverige till samma marknadsledande ställning som i Danmark, bland annat ska Multicheck utöka sitt produktsortiment och investera ytterligare i den svenska organisationen.

–  Multicheck är ett företag med stor tillväxtpotential inom många områden. Det är ett ambitiöst företag med stora planer och jag ser fram emot att vara en del av den tillväxtresa bolaget nu står inför, säger Stefan Hagman.

Multicheck har sedan tidigare en stark portfölj av kunder i Sverige, bland annat inom läkemedelsindustrin. Med Stefan Hagmans ny vd för den svenska marknaden kommer bolaget främst att fokusera på livsmedelsindustrin, som de redan har ett omfattande produktsortiment för.

  • Vi är mycket glada över att ha lyckats attrahera en talang som Stefan till Multicheck. Han bidrar inte bara med många års erfarenhet, utan också med ett driv och engagemang som jag är säker på är rätt matchning för att förverkliga de ambitioner vi har för den svenska marknaden, säger Lars Kramer, grundare och vd för Multicheck A/S.