Stensåkra Chark hyllas för sin marknadsföring

Stensåkra Chark & Deli i småländska Vetlanda har som ett av tre företag nominerats till utmärkelsen Guldstickan som årets marknadsförare i Jönköpings län. Priset delas ut av Marknadsföreningen som därigenom vill uppmärksamma och belöna ett framgångsrikt marknadsföringsarbete. Priset har delats ut sedan 1992 till det företag, den organisation, förening eller person i Jönköpings län som under året varit bäst på att marknadsföra sig. Motiveringen för Stensåkra Chark & Deli lyder: ”Företaget är den lilla korvtillverkaren som slagit sig in i de stora matbutikerna och som med sunt korvförnuft och på ett hållbart sätt flyttat fram sina positioner. Med en stor portion humor, kryddat med nytänkande för branschen, har de lyckats kommunicera med marknaden på ett sätt som sticker ut från mängden.”